Paskutinė paskaita

kvietimas

O buvo toks įdomus dalykas – paskutinė paskaita. Simbolinis atsisveikinimo su paskaitomis aktas. Labai gražu ir miela. Mūsų kursui pasisekė apie tą paskutinę paskaitą sužinoti prieš dvi dienas, nes „ifsa“ mat neturėjo seniūnų pašto adresų, o iki dekanato, kuris turi tuos adresus, nueiti neturėjo laiko ar tingėjo ar nenorėjo – tik spėlioti galima.

Likus dienai iki paskutinės paskaitos pranešta, kad kažkas iš kurso turės sakyti kalbą. Vėlgi, gražu ir miela! Bet nepaisant visų mielumų, ~80% kurso dėl nesuvokiamų priežasčių nusprendė neiti į paskutinę paskaitą… Keistuoliai tikri.

Paskaita įvyko (joje „ifsa“ neužmiršo apsidovanoti savęs)1 ir praėjo ir jau būtų galima apie ją užmiršti, jei ne tai, kad po 2 dienų gaunu laišką, kuriame pareiškiama:

/…/ esu įpareigotas iš /…/ kurso surinkti po 10 lt. nuo kiekvieno. Per paskutinę paskaitą viso istorijos fakulteto vardu buvo įteikta dovana universitetui (dekanatui). Po to, kaip ir kasmet, vyko vakarinė dalis, kurią rengia dėstytojam studentai. Visa tai kainavo nemažą sumą pinigų. Paskaita ir renginys buvo organizuojamas visiems /…/. Dalyvauti galėjote kiekvienas2. /…/ Todėl viso kurso prašau bukime humaniški ir neužkraukime atsakomybės tik ant tų keleto kurie dalyvavo renginyje3 /…/.

Susimokėti už renginį apie kurį pranešta prieš 2 dienas, kuris jau 2 dienos kaip įvykęs,  kurio kvietime nebuvo parašyta, kad jis mokamas, neparašyta kad bus antra dalis ir kuriame aš net nedalyvavau?? Būtinai taip ir padarysiu :)

  1. kas pakels katinui uodegą, jei ne pats? []
  2. į koncertus/spektaklius ir t.t. eit taip pat galime kiekvienas… keista, kad šių renginių organizatoriai dar visiems neišsiuntinėjo sąskaitų []
  3. iššifruoju: sumokėkit už tai, kad kažkas valgė gėrė ir jūsų vardu dovanas dovanojo.. []

Kategorijos: Buvo | Žymos: , .

1 komentaras

  1. Elena:

    Idomu yra tai, kad suma yra tokia didele, kad neivardinta net.. o taaa dovana kainavo 200 – 300 lt!!! nei destytoju nei studentu nebuwo daug. Is visu surinkus po 10 lt suma tirkai nebloga gaunasi!! kazkaip keista truputi…

Komentavimo galimybė išjungta.